Valmorel wintersport appartementen


Je voelt gelijk dat je een goede keus maakt. Het begint al bij het reserveren van je Valmorel wintersport appartementen en het contact vooraf. Bij je aankomst en je eerste ontwaken in je appartement tot de allerlaatste afdaling en het vertrek.

Valmorel heeft een Nederlandse oorsprong. Dat merk je nog steeds aan de gemoedelijkheid en gezelligheid. Nergens anders in de Franse Alpen vindt je dat.

RESERVEER NU JE valmorel wintersport APPARTEMENT, skipassen en overdekte parkeerplaats

Valmorel wintersport

Alles voor je verdiende Valmorel wintersport.

Lees de uitgebreide reacties en beoordelingen van klanten

  • Reserveer online online je Valmorel wintersport appartementen met gratis skigarantie en doe pas later een aanbetaling.
  • Gratis skigarantie bestaat uit:
  1. Gratis annuleren. Gereserveerde skipassen kunnen tot 24 uur voor aanvang van je vakantie zonder kosten en opgaaf van reden worden geannuleerd.
  2. Kortingen. Op het laatste moment kun je de skipas(sen) bestellen. Na je online aanbetaling via iDeal ontvang je gratis een kortingscode van 10 euro per opgegeven persoon. Deze kortingscode is daarna online op deze booking-site te gebruiken bij de reservering van (extra) skipassen. Tot 1 week voor aanvang van je vakantie.

Valmorel wintersport appartementen met Skipas Grand Domaine(*korting op skipassen kan niet gegeven worden voor boekingen in de weken: Oud en Nieuw en Krokusweken)

Als je verzekerd wil zijn van een geslaagde Valmorel wintersport kies dan voor mijn ervaring en klantbenadering. En als je het ook van een ander wil horen wat Valmorel wintersport appartementen te bieden hebben dan bezoek je de site van de lokale VVV in Valmorel.

In themaweken versterk ik de sfeer van je wintersport nog verder. Met een eigen DJ ontstaan er altijd unieke en mooi feesten.

RESERVEER DAAROM NU ALVAST JE Valmorel wintersport APPARTEMENTen

Lees meer over het ontstaan van de unieke, kleinschalige en persoonlijke aanpak. Je krijgt gegarandeerd een super wintersport in onze Valmorel wintersport appartementen!

Lees over de geschiedenis van Valmorel

van Poleski naar Valmorel Xpert X-ki


Poleski was tot 2012 een Politie Ski organisatie. Sinds dat jaar is de organisatie overgenomen en in handen van Wilco Wolven.  Voor iedereen die van wintersport in Valmorel houdt gaan we door als X-ki.

DE EERSTE KEER

Pas op mijn 28ste in het jaar 1991, ging ik voor het eerst skiën. Vrij onverwacht mocht ik aanhaken bij een familievakantie van mijn vriendin. Ik was na een energie vretende periode aan vakantie toe en ik maakte daarom dankbaar gebruik van het aanbod. De gereserveerde plaatsen in de treinen waren volgeboekt. Dus sliep ik tijdens de reis in een bagagerek. De reis ging naar Wagrain, Oostenrijk, tussen Flachau en Sankt Johann im Pongau. We verbleven in een appartement in het dorp en we moesten met de skibus naar de eerste lift. Vervolgens in de rij voor de lift en dan de drukke pistes op. Desondanks was ik verkocht en heb sindsdien geen jaar wintersport overgeslagen.

NIEUWSGIERIG NAAR DE LEUKSTE PLEKJES

Nieuwsgierigheid maakte dat ik veel skigebieden heb mogen verkennen. Vaak regelde ik de leuke plekjes in de Alpen van Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk, het liefst zo dicht mogelijk bij de piste. Vrienden haakten al snel aan en zo hebben we veel plezier beleefd.
Rond de eeuwwisseling ontdekte ik het wintersport gebied van mijn leven. Valmorel in de Franse Alpen. Het begon zo:

Kennismaking met Poleski, een voormalig Politie Ski Organisatie

Poleski 2009 -van poleski naar valmorel expert
Poleski Januariweek 2009

Vanuit mijn vroegere contacten als verpleegkundige in het ziekenhuis mocht ik via vrienden die in loondienst waren bij de RAVU (Regionale Ambulance Voorziening Utrecht) als introducee mee met een soort van personeelsuitje van de politie. Omdat er natuurlijk altijd een goede samenwerking tussen politie en ambulancedienst is. Twee “dienders” organiseerden een week skiën in Valmorel onder de naam Poleski. Vernoemd naar “Politie-skiën”. Opnieuw was ik verkocht. In één klap verliefd. Op de manier waarop het al vanaf 1996 werd georganiseerd. Op de leuke mensen. En bovenal op Valmorel en het Grand Domaine. Ik had natuurlijk al de nodige gebieden gezien en altijd met veel genoegen, maar in Valmorel kwam alles wat ik wenste samen.  Rust, ruimte, gemoedelijkheid, overzichtelijk en toch voldoende omvang en onvergetelijke après ski feestjes. een prachtige Col de la Madeleine, Skitochten naar St. Francois. Reden om jaarlijks terug te gaan.

VERLIEFD OP VALMOREL en Poleski

Een paar jaar later werd ik gevraagd een nieuwe website te bouwen voor de Poleski organisatoren. Ik ging inmiddels meerdere keren per jaar naar Valmorel. Met Kerst of Oud en Nieuw met het gezin. De originele poleskiweek in januari met vrienden. En ook de heerlijke loungeweek in maart stond ik op de ski’s en terras. Op die manier kreeg ik meer en meer inzicht hoe er georganiseerd werd.

EEN KANS, EEN MISSIE

In de zomer 2012 kreeg ik de kans de organisatie op me te nemen. Ik twijfelde hier over. Vragen spookten door mijn hoofd, zoals: Kan ik het wel? Hoe combineer ik het met mijn loondienst? Hoe beperk ik het financieel risico? Ik werk zelf niet bij de politie. Beperk ik mijn klantenkring tot politie en introducees?

Na een aantal gesprekken hakte ik de knoop door. Ik ging het doen, naast mijn baan in loondienst in het vakgebied Management & ICT bij een grote zorginstelling . Tegen wil en dank werd ik de organisator van wintersport vakanties in Valmorel. Zonder ballotagecommissie, open voor iedereen! En… omdat ik een missie voel om de onpersoonlijkheid van de grote reisbureaus te bestrijden.
Ik geloof namelijk dat veel reisorganisaties niet zo heel goed leveren. Te veel nadruk op een groot aanbod, goedkoop, snel, carnavaleske après ski.
Er is een groot gebrek aan persoonlijke aandacht!

ONVERGETELIJKE MOMENTEN CREËREN

Waarom doe ik dit? Omdat ik onvergetelijke momenten wil creëren. Ik help Nederlanders die in Valmorel hun vakantie willen doorbrengen  aan  een aangename vakantie,  door de gewenste accommodatie, andere benodigdheden en activiteiten  betrouwbaar en met persoonlijke aandacht te regelen.

Hoewel ik online boeken helemaal oké vind heb ik ervaren dat persoonlijk contact, vooraf, tijdens en achteraf met iemand met kennis van zaken en met passie voor waar jij je geld aan uitgeeft heel prettig is. Ik wil mensen, als ze daar behoefte aan hebben, precies kunnen vertellen wat ze kunnen verwachten, in welk appartement ze komen, ze zoveel mogelijk zelf ontvangen en zelf die activiteiten organiseren die het extra leuk maken. Daarom geen ambitie om “groot” te worden. Maar wel om het goed te doen in kleinschaligheid, persoonlijkheid en uniciteit.

“Aan verwachtingen voldoen is mooi, ze overtreffen is bijzonder”

Tot slot: Een nieuwe website en een fris logo volgden. In de afgelopen jaren bleek de naam Poleski nog parten te spelen. Potentiële klanten associeerden de naam Poleski in eerste instantie helemaal niet met skiën, wintersport etc. Geïnspireerd door het nieuwe logo ontstond daarom in 2016 de naam X-ki. Onder die naam lever ik appartementen in Valmorel, skipassen voor het Grand Domaine, organiseer ik feestjes en maak ski toertochten naar de Col de la Madeleine en St. Francois Longchamp.  Natuurlijk voor iedereen! Ik vind het machtig!

Nieuwsbrief

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste weetjes, de nieuwste accommodaties, exclusieve tips in Valmorel, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.