Beoordeling X-KI wintersportvakanties – Klanten zeggen…

Een beoordeling van een klant is de beste graadmeter.

Ervaren mijn klanten dat wat ik voor ogen heb? Uit de beoordeling (en) die klanten X-ki geven blijkt dat X-ki ruim aan de verwachtingen voldoet. Wij hebben onszelf tot doel gesteld meer te zijn dan de standaard (grote) reisorganisaties). Wij leveren naast wintersport accommodaties en skipassen ook vermaak met een persoonlijke touch. En dat niet in een massaal en mega carnavalesk gebied maar in een sfeervol en gemoedelijk skigebied waarin je alle mogelijkheden hebt. Zonder dat je in de rij bij de skilift hoeft te staan.
Uit onderstaande recente beoordelingen van klanten blijkt wat ze er van vinden.


Beoordeling van een klant die al jaren wintersportvakanties bij X-ki boekt

Skivakantie bij X-ki is even helemaal weg zijn van alle dagelijkse beslommeringen en tegelijkertijd een soort van thuiskomen. Een warm bad. Naast een fijn skigebied met zeer betaalbare accommodatie, skipas en skihuur, is er ook gezelligheid en feest naast de piste in het dorp. Wilco let op de details en zorgt ervoor dat iedereen het naar hun zin heeft en vrij is in hun keuze. Niet makkelijk om het iedereen naar de zin te maken maar hij doet het.

Beoordeling van Tim, Amsterdam


Beoordeling van klant die meerdere jaren diverse wintersportvakanties bij X-ki boekte

Wij zijn een aantal jaren met Kerst naar Valmorel gegaan, maar hadden twijfels of er voldoende sneeuw zou liggen met Kerst, omdat het weer toch een beetje aan het veranderen is. De zekerheid van een dik pak sneeuw met Kerst is minder groot gebleken de laatste jaren en ik vond dat mijn kinderen weer een lekker pak sneeuw nodig hadden.
Ook hadden we twijfels over de Franse mogelijkheden van uit eten gaan. Wij vinden dat je het daar niet van moet hebben.

We hebben dit jaar dus gekozen met de Krokusvakantie te gaan. Dat met een lekker pak sneeuw is uitstekend gelukt!
En wat betreft het eten: eigenlijk als je met elkaar in een huis zit of elkaar opzoekt is Valmorel uitstekend omdat je dan in je eigen chalet of appartement zelf lekkere dingen kookt. Die mogelijkheid is in Oostenrijk niet zo gauw. Daar moet je wel uit eten als je met een groepje bent.

Knus en gezellig

X-ki en Valmorel staan voor mij voor knus, kleinschalig en met elkaar.
Zo kwamen we bijvoorbeeld op een dag een ander gezin van X-ki tegen. Dat kan makkelijk omdat het een overzichtelijk gebied is. Dat was heel leuk. Eén van hun kinderen zat er aanvankelijk helemaal doorheen en het was ook voor hun fijn dat we elkaar tegen kwamen. Samen zijn we een stukje verder gaan skiën, en dat maakte het voor allemaal extra leuk.

Nooit ver weg

Frankrijk heeft altijd de naam erg sportieve gebieden te hebben maar dat gaat niet op voor Valmorel Valmorel is echt wel heel gezellig met voor iedereen wat wils. Het dorp en de pistes zijn nooit ver weg. Alles is te belopen. En er zijn ook pistes waar je knikkende knieën van krijgt. Maar ook ook eenvoudige afdalingen. En alles wat er tussen in zit. Het is ook leuk om tochtjes te maken. Naar de Col de la Madeleine bijvoorbeeld.

Het is echt een ideaal gebied voor groepen vrienden en families. Ook omdat je in  het gebied heel makkelijk afspreekt onderweg.

Feestje

Ik hou van een feestje en ik hou van gezelligheid met vrienden. Bijvoorbeeld mee doen met een leuke vrijblijvende georganiseerde avond, zoals een fondue in een bergrestaurant met fakkelwandeling terug.

Ik beveel X-ki aan voor groepjes vrienden en families die van samenzijn en gezelligheid houden. Die niet elke avond uit eten willen maar af en toe lekker zelf willen koken.

De dingen die X-ki organiseert en reserveert zijn belangrijk om mensen die elkaar niet kennen bij elkaar te krijgen. Je ontmoet door de vrijblijvende activiteiten heel makkelijk anderen en dat vinden wij echt heel leuk. Wij blijven zeker terugkomen!

Beoordeling X-KI van familie Enkelaar, Vreeswijk

——————————————————–

Beoordeling van klant die voor de tweede keer wintersport bij X-ki boekte

Als er al twijfels waren over het gebied, de sneeuwzekerheid en de appartementen dan waren deze heel snel door bekenden die eerder waren geweest weggenomen. Over de periode waarin we zouden gaan hebben we nog wel getwijfeld. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de krokusweek.

Vooraf kregen we volledige uitleg over het gebied en de foto’s van het appartement kregen we vooraf toegestuurd.

Autoreis

De reis met de auto vonden wij heel goed te doen. Het laatste stukje kan wel een probleem zijn. Op onze aankomst dag waren sommige afritten afgesloten waardoor vertragingen ontstonden. Voor komend seizoen denk ik er over vrijdagnacht ergens in de omgeving te overnachten en zaterdagochtend het laatste stukje te rijden.

Eenmaal in Valmorel valt op dat de drukte hier niet is en dat je over het algemeen overal vanaf de appartementen vrij makkelijk van en naar de piste komt. Wij hadden wel een heel tof appartement. Direct aan de piste. Deze hebben we gelijk maar weer voor volgend jaar vastgelegd.

Gemoedelijk en gezellig

Het skigebied zelf vinden wij prima en groot zat.  En het dorpje is heel gemoedelijk en gezellig. Après-ski met carnaval en fanfare is er niet, maar voor ons hoeft dat soort après-ski-carnaval niet zo. In Valmorel maak je de après-ski zelf. En dat is heel goed te doen. Zo kun je overal lekker eten en zijn de prijzen redelijk.

Opvallend hoe Wilco op een zorgzame en vriendelijk manier probeert het mensen naar hun zin te maken door allerlei dingen extra te organiseren. Ook heel tof hoe we werden ontvangen met erwtensoep. En de avond in het bergrestaurant met wandeling met fakkels terug was ook heel tof.

Valmorel is volgens ons perfect voor mensen die van een gemoedelijke  en gezellige sfeer houden zonder dat het carnaval- en fanfare-achtig is. En voor mensen met kinderen!

Beoordeling van familie Jansen, Bilthoven

———————————————–

Beoordeling van klant die voor de eerste keer een familie wintersport  bij X-ki boekte  

Wij zijn afgelopen jaar voor het eerst naar Valmorel geweest. Onze meiden hebben weinig ski ervaring. Die vonden het wel spannend omdat ze niet goed wisten wat ze moesten verwachten.

Super

Wij hebben een super vakantie gehad. We zijn met het vliegtuig gegaan en hadden een auto gehuurd. Doordat ik gelijk verkeerd reed hebben we wat onbedoelde sightseeing gehad. Het stuk vanaf het vliegveld naar de skigebieden was wel erg druk omdat we ook te maken hadden met vakanties van Frankrijk en Duitsland.

We hadden een super appartement in een mooi en rustig complex vlak bij de slee helling, de piste en de dorpsstraat. Qua locatie perfect.  De drukte in het dorp en skigebied viel ons reuze mee. Alleen bij de dagelijkse opening van de skiliften was het wat drukker. Omdat wij wat later de piste op gingen hadden wij er geen last van. Dit in tegenstelling tot eerdere ervaringen in Oostenrijk.

De ruimte op de pistes vonden wij echt een voordeel van dit gebied. Dat is zeker voor de onervaren skiër ideaal.

Knus

Als je op zoek bent naar diversiteit aan après-ski dan vind je dat trouwens niet in Valmorel. Valmorel is een echt knus Frans dorpje. Ik herinner me dat ik in de ochtend broodjes ging halen en dan op een terrasje een bakje koffie dronk. Dat zie ik niet in Oostenrijk gebeuren.
De dingen die extra werden georganiseerd vonden we allemaal heel leuk. Bijvoorbeeld het uitje naar een bergrestaurant met wandeling terug. Jammer dat de snake-gliss vanwege de sneeuwval niet door kon gaan. Maar wij overwegen zeker nog eens terug te komen. Dus wie weet maken we dat ook nog eens mee.

Beoordeling van Fam van Rooijen, Utrecht

———————————————–

Beoordeling van klant die al enkele keren een wintersportvakantie bij X-ki boekte

Afgelopen Krokusvakantie (2017) zijn we naar Valmorel geweest. Twijfels hadden we niet omdat we al eerder waren geweest en ik precies weet wat er is daar. Ik vond dat het gebied groter lijkt dan een aantal jaren terug. Waarschijnlijk komt dit omdat er een aantal nieuwe liften zijn bijgekomen. Het gebied is niet supergroot maar het is genoeg vinden wij.

Probleem

Het enige probleem was het overdekt parkeren met de auto met dakkoffer. Het binnen parkeren is heel krap, op de overdekte parkeerplaats. We hebben de auto met dakkoffer naar voren moeten rijden, spullen eruit en dan weer terug. Het is uiteindelijk net zo handig de auto buiten neer te zetten. Dus wees erop bedachtzaam dat het overdekt parkeren krap is. Aan de andere kant is je auto lekker schoon, maar goed dat zijn keuzes. Bagage slepen naar het appartement was ook wel een dingetje. Dat vonden wij pittig.

Als je alles eenmaal in je appartement hebt is het wel lekker dat je dicht bij de piste zit en dichtbij het verzamelpunt voor de skilessen. Dat is een heel klein stukje lopen dan. Dan heb je dat eerdere gesleep er wel voor over.

Aan de piste

Wij zijn altijd heel erg tevreden geweest en ik vond het appartement wat we hadden keurig.
Het zit aan de piste vast, tenminste je kijkt over de piste heen. Het enige is dat je vanaf appartement nog een stukje moest lopen naar het centrum. Dat heb je natuurlijk in heel veel gebieden. En het is tenslotte een sportieve vakantie, je komt er niet om de hele week aan het strand te gaan liggen.

Valmorel is zowel met gezin, als met vrienden leuk! Het is prima allemaal.

Ik vind van het dorp dat iedereen bereid is het je leuk te maken. Bij de Fransen valt dat vaak wel tegen maar in dit dorp niet. Waar je ook komt, ze zijn altijd wel bereid hulp te bieden. Als je wel eens op zomervakantie gaat dan zijn ze zo stug en dat vind ik in Valmorel dus helemaal niet. Ik weet niet hoe dat komt. Of dat nou komt omdat er een Nederlandse oorsprong is? Geen idee…

Jong kind

Tegen onze jongste zoon (5 jaar) waren ze ook heel erg aardig. Ik moest bijvoorbeeld foto’s halen, die van hem gemaakt waren tijdens de skiles. Ik kwam toen in de verkeerde shop terecht en toe waren ze heel vriendelijk en bereid te helpen. De juiste shop bleek om de hoek te liggen, ze legden het helemaal uit en liepen bijna met me mee. Dat ken ik van Fransen helemaal niet zo. Een ander voorbeeld is dat de ober leuke grapjes maakte tegen onze zoon. Dat is voor een kind natuurlijk wel leuk als een ober leuk is. Dat is echt anders dan we afgelopen zomer hebben gezien in Zuid Frankrijk.

Wij overwegen zeker in de toekomst opnieuw met X-ki naar Valmorel te gaan en vertellen er graag over als dat zo uitkomt. Als je zelf ergens heengaat en het is goed dan praat je dat natuurlijk ook aan bij anderen.

Jolanda Kas -de Jong
Zwanenburg

———————————————–

 

 

beoordeling X-KI
Bezoek de winkel en reserveer je appartement en skipas
Top

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om de beste surfervaring mogelijk te maken. Als je doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen of als je klikt op "Accepteren" dan ben je akkoord met deze instellingen. Irritant he? Deze melding...Helaas ontkomen we er ook op X-ki niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat door deze melding te tonen. Op X-ki gebruik we:

Sluiten