Hondenslee Valmorel is een aanrader!

Hondenslee Valmorel

hondenslee Valmorel
Een tocht met de hondenslee Valmorel. Dit is toch spectaculair?

Met de hondenslee Valmorel en omgeving verkennen is natuurlijk een avontuurlijke activiteit. Het kan in het Grand Domaine. Acht tot tien honden trekken de slede voort over de besneeuwde paden. De gediplomeerde begeleider, Ludo, zorgt voor een onvergetelijke belevenis en een hartverwarmende ontmoeting. Hij is een gepassioneerd persoon met liefde voor zijn honden. De sleetocht is niet geschikt voor mensen met rugklachten. Je zit toch een aardig tijdje op een hobbelende slee.

De tocht is te boeken via de ESF

Kijken naar de honden kan ook heel leuk zijn. De prachtige honden zijn regelmatig te bewonderen bij de Col de la Madeleine. Ter hoogte van restaurant la Banquise is een rustpunt. Je kunt er erg leuke foto’s maken. Van de honden maar ook mooie panorama’s van de omgeving. De hondenslee die je daar aantreft is georiënteerd op de omgeving van St. Francois. De matige website toont telefoonnummer +33 6 62 35 12 62

Indicatief tarief sleetocht

Per persoon (zowel kind als volwassene € 100 tot € 135

Valmorel hondenslee zelf besturen

Neem je liever het heft van de hondenslee in eigen handen? Wil je leren hoe je een hondenslee bestuurt? Ben je nog avontuurlijker aangelegd?

Droomje van het heft in eigen handen nemen? Een introductie in het rijden van de Valmorel hondenslee met 3 a 4 honden is een fantastische activiteit in de prachtige natuur in de Franse Alpen. Om nooit te vergeten. Je treedt in de voetsporen van de gediplomeerde leraar.

Voor deze sportieve activiteit is een goede conditie nodig is. De introductie les wordt gegeven in groepjes van max. 2 à 3 personen. De benodigdheden zoals een helm en waterdichte en geïsoleerde (over)laarzen worden geleverd en zijn bij de prijs inbegrepen. De minimum leeftijd is 14 jaar.

Starttarief

Per persoon: € 150.

Als je een tocht met de hondenslede hebt gemaakt dan horen we graag je persoonlijke verhaal. Foto’s en ervaringen delen we graag op deze site.