Testers gezocht van nieuw gerenoveerd wintersport appartement

Spelregels

Testers gezocht. X-KI biedt je de kans gratis een wintersport appartement te testen. Heel eenvoudig:

Als eerste: Deel X-KI berichten (over deze actie) zo veel en zo gek als jij wilt. De bedoeling is om dat X-KI zo veel mogelijk onder de aandacht wordt gebracht.
Of ken je iemand die het verdient om gratis een week lang een appartement te “testen”?  Stuur mij een persoonlijk bericht en een motivatie.

Ten tweede: X-KI kiest uit de personen die berichten deelden en/of aangedragen werden, tijdens de actie “testers gezocht” een gelukkige die het gerenoveerde appartement in de testperiode van zaterdag 16 tot en met zaterdag 23 januari 2021 met 6 personen gratis test.

Tot slot: X-Ki publiceert de naam van de gelukkige tester op 15 december 2020 hier.
De actie “testers gezocht” eindigt op 10 december. Na publicatie van de naam van de tester heeft hij/zij 8 dagen de tijd zich te melden bij X-KI om de namen van de zes testpersonen op te geven en afspraken te maken.

Testers gezocht van appartement dat nu wordt gerenoveerd

De renovatie is op dit moment in volle gang en duurt nog een poosje. We verklappen vast dat het appartement op één van de meest populaire plekjes in Valmorel ligt.

Het uitgebreide en nieuw ingerichte appartement is ongeveer 65m² met 3 aparte slaapkamers, 2 badkamers, 2 WC’s. Het appartement ligt in een gebouw aan de piste in het sfeervolle Valmorel. De accommodatie ligt op loopafstand van de autovrije dorpsstraat met gezellige restaurants en kroegjes.

Testers gezocht, waar kom je terecht?

Lees op de website van het office du tourisme alles over het fijne skiresort Valmorel. Droom weg bij de voorbeeld appartementen die op deze website staan. Lees over het ontstaan van de organisatie X-KI en hoe je tickets voor je wintersport naar Frankrijk koopt.

Het appartement wordt gerenoveerd, daarom kunnen we het resultaat nog niet laten zien. Een indruk van een appartement dat gerenoveerd wordt kunnen we wel geven.
testers gezocht wintersport appartement Valmorel (2)testers gezocht wintersport appartement Valmorel (3)

Goed te weten

Van 16-23 januari 2021 is X-KI zelf ook weer in Valmorel en organiseert dan voor de achtste maal “de week van je leven”. Dit evenement is al vele jaren populair.
Gasten krijgen een prettig ontvangst en gedurende de week vrijblijvend vermaak zoals bijvoorbeeld après ski met Nederlandse DJ, de Ski Rally du Grand Domaine en een fakkelwandeltocht na een heerlijk buffet in een bergrestaurant. Verwacht geen Oostenrijkse taferelen. X-KI staat voor persoonlijk en kleinschalig. 

Reken maar dat je geniet van het Grand Domaine en de heerlijke authentieke sfeer van dit van oorsprong Nederlandse skidorp.

Tickets voor de accommodatie en skipas tijdens de “week van je leven” kun je nu kopen. Al vanaf € 340,- p.p. inclusief zesdaagse skipas.

Laat je verassen:
Je kunt vrijblijvend reserveren.
Je krijgt extra voordeel bij boeken voor 15 oktober.

Lees de ervaringen van anderen die je voorgingen.

Onzekere COVID 19 maatregelen laten je twijfelen. X-KI wil het makkelijk maken. Je reserveert je ticket voorlopig zonder verplichtingen. En als je dat doet voor 1 oktober dan betaal je niets voor je deelname aan de Ski Rally, het buffet en de fakkelwandeling.

Je kunt rustig bedenken of je een aanbetaling wil doen. Na 14 dagen herinneren we je aan de reservering. Om je reservering in stand te houden vragen we 25% van de reservering binnen 21 dagen na reservering te betalen.
Onze annuleringsvoorwaarden zijn ruim en kun je in de reisvoorwaarden lezen.

Reserveer dus voor 1 oktober zonder verplichtingen je plek voor de meest leuke week van het wintersportseizoen. De januari “week van je leven” in Valmorel, Frankrijk.

tarieven wintersport in Frankrijk

Prijzen per persoon inclusief een zesdaagse skipas voor het uitgebreide gebied Grand Domaine.