Wintersport in Frankrijk? Kies voor Valmorel

Heb je wel eens gedacht aan een wintersport in Frankrijk? Wil je een snelle oriëntatie? Bekijk de infographic over Valmorel .

Valmorel heeft een Nederlandse oorsprong. Dat merk je nog steeds aan de gemoedelijkheid en gezelligheid. Nergens anders in de Franse Alpen vind je dat.

Je voelt gelijk dat je een goede keus maakt. Het begint al bij het reserveren van je Valmorel wintersport appartementen en het contact vooraf. Bij je aankomst en je eerste ontwaken in je appartement tot de allerlaatste afdaling en het vertrek.

Lees meer over het ontstaan van de unieke, kleinschalige en persoonlijke aanpak.
Je krijgt gegarandeerd een super wintersport in onze Valmorel wintersport appartementen!

Lees ook alles over de geschiedenis van Valmorel.

Alles voor je verdiende wintersport in Frankrijk

Lees de uitgebreide reacties en beoordelingen van klanten

  • Boek je ticket voor je Valmorel wintersport appartement(en), skipas(sen). Je mag maar hoeft niet gelijk een betaling te doen.
  • Gratis skigarantie bestaat uit de mogelijkheid om e skipas 100% kosteloos annuleren. Gereserveerde skipassen kunnen tot 24 uur voor aanvang van je vakantie zonder kosten en opgaaf van reden worden geannuleerd.

Valmorel wintersport appartementen met Skipas Grand Domaine

Als je verzekerd wil zijn van een geslaagde wintersport in Frankrijk kies dan voor de ervaring en klantbenadering van X-KI.
En als je het ook van een ander wil horen wat de Valmorel wintersport appartementen te bieden hebben dan bezoek je de site van de lokale VVV in Valmorel.

In themaweken versterk ik de sfeer van je wintersport nog verder. Daarom nemen we onze eigen DJ mee en dus ontstaan er altijd unieke en mooi feesten. In 2021 organiseren we van 16-23 januari weer een “week van je leven”  die nog lang een big smile op je gezicht zal toveren.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan de meest gestelde vragen in onze FAQ of stel je vraag per mail